Even voorstellen...

Mijn naam is Ina Groot, ik ben 43 jaar, getrouwd met Peter en heb 3 kinderen.

Ik geef nu al circa 10 jaar pastoraat zowel groepsgewijs als één op één. Ook geef ik cursussen pastoraat in ons pand aan de Kerkstraat te Wormerveer, maar ook door het land heen. Omdat dit werk steeds meer groeit heb ik mijn goedlopende schoonmaakbedrijf opgezegd, zodat ik mij fulltime op de pastorale zorg kan concentreren.

Het is mijn verlangen om mensen te helpen.
Door mijn eigen ervaringen, een slechte jeugd waardoor ik vast kwam te zitten en niet verder kwam in mijn leven. Ik was depressief en zag het leven niet meer zitten, het was als een cirkel waar je niet uitkomt.
Tot ik iemand ontmoette die de blokkade verbrak en de Heere Jezus in mijn emoties liet komen. Hij kwam in mijn verdriet en raakte mij aan met Zijn Heilige Geest. Hierdoor ervaarde ik een vrijheid en mijn leven veranderde.

God heeft mij een bediening gegeven in het gebedspastoraat, bevrijding en traumaverwerking. Na het volgen van cursussen pastoraat, psychologie en counseling ben ik een eigen praktijk gestart. Ik begeleid gemeentes bij het pastoraat en heb al vele mensen weer op weg mogen helpen.

Ik richt mij vooral op vrouwen die te maken hebben gehad met seksuele intimidatie of een incestverleden. Ik heb ervaren dat juist deze groep veel baat heeft bij mijn behandeling. Zij ervaren een stuk innerlijke genezing en bevrijding, waardoor zij een diepere relatie met de Heere Jezus krijgen en hun leven weer kunnen oppakken.

In 2015 heb is mijn boek uitgegeven, waarin ik mijn levensverhaal heb beschreven. Het boek is te bestellen bij Boekwinkel Immanuel.